середу, 18 листопада 2009 р.

Старт блогу «Європейських проектів Інтернью-Україна»

Раді повідомити Вам, що сьогодні стартує блог «Європейських проектів Інтернью-Україна», блог для українських журналістів, редакторів, медіа-активістів і всіх, хто прагне відігравати активну роль у процесі європейської інтеграції України. (http://euinternews.blogspot.com/)

Для чого та для кого ми створили цей блог:
Інтерньюз-Україна» докладає значних зусиль до розбудови Європи в Україні - застосуванні європейських практик і адаптації європейських стандартів до різних сфер життя українського суспільства.

Блог «Європейських проектів Інтернью-Україна» - це фактично відображення діяльності проектів, які Інтерньюз реалізує спільно з Представництвом Європейської Комісії в Україні та іншими міжнародними організаціми.

Тут ми будемо інформувати про всі події та заходи Європейського Союзу в Україні, а також давати багато цікавої та корисної інформації на євроінтеграційну тематику.
Сподіваємося це допоможе підвищити рівень професійності українських медіа та якості їхніх матеріалів з висвітлення питань Європейського Союзу та процесу європейської інтеграції України.

Інша ціль створення блогу - це зворотній зв’язок із Вами. Приєднуйтесь до нашого блогу,слідкуйте за анонсами та стежте за подіями!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.