вівторок, 9 жовтня 2012 р.

Прес-тур для регіональних журналістів: зустріч з Послом ЄС Яном Томбінським та тренінг про Євросоюз




Представництво Європейського Союзу в Україні та МГО Інтерньюз-Україна запрошують українських регіональних журналістів відвідати Київ для участі в одноденному прес-турі.

Прес-тур відбудеться 16 жовтня 2012 року (вівторок) у Києві.

У програму прес-туру входитиме:

А) зустріч з Головою Представництва Європейського Союзу в Україні Яном Томбінським. Це буде перша зустріч нового посла Європейського Союзу з українськими журналістами. На ній він розповість про нинішній стан відносин між Україною та ЄС і відповість на питання медіа. Орієнтовний час зустрічі - 16 жовтня, 11.00-13.00 

Б) тренінг «ЄС та його відносини з Україною: про що варто пам’ятати журналістам». Орієнтовний час тренінгу - 16 жовтня, 14.30 - 18.00

На тренінгу Ви дізнаєтеся про:
  • основні риси та особливості Європейського Союзу;
  • відносини між Європейським Союзом та Україною;
  • типові помилки, які роблять журналісти, готуючи матеріали на теми,  дотичні до Європейського Союзу;
  • достовірні джерела пошуку інформації про Європейський Союз.
Учасникам тренінгу видаватимуться відповідні сертифікати.

Тренінг проводитимуть: Володимир Єрмоленко, Директор Європейських проектів МГО «Інтерньюз-Україна», доктор політичних студій (EHESS, Париж); Костянтин Ромашко, Координатор європейських проектів МГО «Інтерньюз-Україна», магістр політології Національного університету «Києво-Могилянська академія» та Університету ім. Фридриха Шиллера (м. Єна, Німеччина).

На тренінгу також очікується присутність представників відділу преси та інформації Представництва Європейського Союзу в Україні.

УЧАСТЬ У ПРЕС-ТУРІ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ЛИШЕ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЇ РЕЄСТРАЦІЇ

Звертаємо Вашу увагу, що кількість учасників прес-туру обмежена. Якщо кількість заявників перевищить кількість доступних місць, відбір відбуватиметься за такими критеріями: а) відповідність спеціалізації журналіста тематиці тренінгу; б) представлення якнайбільшої кількості регіонів України.

ОРГАНІЗАТОРИ ОПЛАЧУЮТЬ ПРОЇЗД ТА ХАРЧУВАННЯ ВІДІБРАНИХ УЧАСНИКІВ.

Умови участі:

Для участі у прес-турі необхідно до 12 жовтня (п'ятниця)11:00 заповнити та надіслати ОНЛАЙН-ЗАЯВКУ (див. нижче)

Підтвердження участі у тренінгу відібрані учасники отримають 12 жовтня (до 18.00).

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Вікторії Козир, Координатора проектів МГО «Інтерньюз-Україна», за тел. (044) 458 44 40,  моб. 063-433-90-44, або пишіть на електронну адресу event@internews.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.