понеділок, 2 серпня 2010 р.

Відбувся тренінг "Східне партнерство ЄС: можливості для України"

30-31 липня 2010 р. в офісі "Інтерньюз-Україна" (Київ, вул. Ризька, 15) відбувся тренінг "Східне партнерство ЄС: можливості для України".

Тренінг розповів про роль програми «Східне партнерство» у сучасній зовнішній політиці Європейського Союзу, а також про можливості, які ця політика пропонує Україні.

Тренінг провела МГО «Інтерньюз-Україна» у партнерстві з регіональним представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі.



--------------------
Сучасна Європа – це континент гнучких інтеграційних проектів. Часто вони виходять за формальні межі ЄС. Різні країни інтегруються з різною швидкістю та різною глибиною. Політика ЄС «Східне партнерство» відкриває нові можливості для східноєвропейських сусідів Євросоюзу. Які переваги вона пропонує Україні? Які ризики містить? Як вона допомагає зрозуміти логіку зовнішньої політики нинішнього ЄС? На ці та інші питання відповідатиме тренінг «Східне партнерство ЄС: можливості для України».
---------------------

Тренер: Володимир Єрмоленко, директор європейських проектів МГО «Інтерньюз-Україна», к.ф.н., докторант Школи вищих досліджень із суспільних наук (EHESS, Париж)



Гостьовий тренер: Давід Стулік, координатор з питань ЗМІ Представництва Європейського Союзу в Україні.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.